Klaar voor vertrek!
Door: osorhei2012
Blijf op de hoogte en volg Hervormde gemeente Genemuiden
12 Juli 2012 | Nederland, Genemuiden
Vanavond vertrekken we om 20.00 uur vanaf het Hervormd Centrum. Om 19.30 uur zal Ds. Olie een zegen vragen over de reis. We hopen vrijdagavond aan te komen in Oradea waar we 1 nacht in een kindertehuis verblijven. Op zaterdag reizen we verder naar Osorhei, hier slapen we de rest van de vakantie bij Ds. Visky.
Vanaf maandag gaan we aan de slag bij arme gezinnen en organiseren we een Vakantie Bijel Week voor de kinderen uit Osorhei en Oradea.
We hopen op een voorspoedige reis en een veilige aankomst. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en gebeurtenissen!
Groeten,
Erna Last, namens de Roemeniegroep
12 Juli 2012 - 13:12
Klasien Hoekman-Fuit:
Ik wens jullie een goede en prettige reis toe. Behouden aankomst en een bijzonder goed en werkzaam verblijf in Roemenië. -
12 Juli 2012 - 15:45
Anneloes De Groot:
Beste groep,,
Ik wens jullie een goede tijd toe in Roemenië en ga jullie zeker volgen..
Ik hoop dat jullie terug kunnen kijken op een prachtige reis en zien waar jullie het voor doen en achteraf voor gedaan hebben.
Het ga jullie goed..
Veel liefs,
Anneloes uit Wezep -
13 Juli 2012 - 09:54
Rolinda Dijkhof:
Hopelijk hebben jullie een goede reis gehad. Geniet van jullie bezoek in het voor jullie bekende kindertehuis en veel speel en knutselplezier. Geniet van deze mooie momenten
:) -
13 Juli 2012 - 14:22
Anja Grolleman:
He vakantiegangers. Jullie zullen er nu bijna zijn. Veel plezier en Gods zegen over jullie werk.
Groeten vanuit een regenachtig genemuiden. Ja Stef het heeft hier de hele dag al geregend.